Brouwershûs Doorn

Het huisje bevindt zich buiten het centrum van Doorn nabij de bossen, in onze royale achtertuin waar u geheel vrij zit. U heeft een eigen parkeerplaats op ons terrein.

 

Het huisje is ingericht voor 2 personen. Beneden is een woonkamer met eethoek, entree met keuken, apart toilet, badkamer met douche en een slaapkamer voor 2 personen. Het is mogelijk om apart van elkaar te slapen.

 

De keuken is compleet ingericht inclusief magnetron en vaatwasser. Ook is er TV met kabelaansluiting en draadloos internet (Wifi) aanwezig. Buiten is een eigen terras met meubilair, waar u geheel vrij zit.

 

Prijzen 2024

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur in het huisje en op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur de woning te verlaten. De prijzen zijn incl. gas, water, electra, internet en schoonmaak. 

 

Bij reservering dient 30% van het totale bedrag te worden aanbetaald en het restant dient 30 dagen voor aankomst te zijn betaald. Huur linnengoed / handdoeken op aanvraag: €15,00 p.p. Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan.

Reserveringsaanvraag

 

Mocht u interesse hebben in het huren van onze vakantiewoning in Doorn, vul dan het onderstaande formulier in.

Naam *
Telefoon *
E-mail *
Adres *
Aankomst *
Vertrek *

Aantal personen

 *
Opmerkingen/vragen

Omgeving

 

Doorn ligt in de bossen en is gelegen in het midden van Nederland in de provincie Utrecht op de Utrechtse Heuvelrug in zuid oost Utrecht. Doorn ligt bij de steden Utrecht (ca 20 km) en Amersfoort (ca 10 km). Het dichtstbijzijnde grote treinstation is Driebergen/Zeist op 6 km en heeft een directe busverbinding met Doorn (bus 50 naar Veenendaal of Wageningen). Zowel voor jong als oud valt er genoeg te beleven. Fietsen en wandelen op de prachtige Heuvelrug en/of het Krommerijn gebied. Winkelen in Utrecht, Amersfoort, Veenendaal of Zeist. Zwemmen, golfen, tennissen, padel, squashen etc. of één van de vele musea in de regio bezoeken.

Meer tips in de omgeving:

  • Het overdekt zwembad Woestduin (Laco). Hier kunt u terecht voor padel, tennis en golf.

  • Het Henschotermeer met recreatieve mogelijkheden zoals zwemmen, zonnen, spelen, picknicken en wandelen.
  • De uitkijktoren de Kaap in de Kaapse bossen. Een spectaculair uitzicht. Dat is de beloning na een beklimming van uitkijktoren De Kaap. In één oogopslag overzie je de hele omgeving. De Utrechtse Domtoren, de kerktorens van Amersfoort, de brug over de Lek bij Culemborg.
     

Daarnaast is Doorn gelegen in de Utrechtse Heuvelrug en zijn er veel fiets -en wandelroutes te vinden. Meer informatie >>